Rembert De Prez (BE)

Kunstnerforedrag

17.08.2023

Portrett av Rembert De Prez.

I NOUA Prosjektrom presenterer NOUA norske og internasjonale kunstnere som jobber med fotografi, fotobøker og kamera kunst. Publikum får innsikt i kunstnerens tematikk, undersøkelser og arbeidsprosess gjennom skissebøker, testtrykk, teori og tekniske prøver. 

I forbindelse med utstilling i prosjektrom (17. august - 1. oktober) holdes det en artist talk med presentasjon av Rembert De Prez' kunstnerskap. 

Servering av velkomstdrink i prosjektrommet. Muligheter for å kjøpe drikke med og uten alkohol under hele arrangementet. 

_

Rembert De Prez (f. 1990) er en belgisk kunstnerfotograf, som bor og arbeider i Gent. Rembert De Prez er den fjerde kunstneren som blir presentert i prosjektrommet i 2023. Siden 2021 har De Prez gjennom sitt prosjekt Experimental Garden – A Conversation On Permafrost drevet av undersøkelser gjennom visuell kunst, rundt temaet permafrost i Arktiske regioner. I dette forskningsbaserte prosjektet undersøker kunstneren hvordan vi kan visualisere et usynlig, men truende fenomen som tinende permafrost. 

Les mer om prosjektrom-presentasjonen her.

Torsdag 17. august

19.00 - 19.20
Omvisning i Prosjektrommet av kunster 

19.30 - 20.30
Artist talk i seminarrommet 

20.30 - 21.00
Mingling

Åpent for alle - gratis inngang. 

_

NOUA Prosjetrom (2. etasje)
NOUA Seminarrom (1. etasje)

Storgata 56, Bodø