Besøk oss

Bodø er en liten by som ligger innenfor polarsirkelen og er et fremadstormende senter for kultur og visuell kunst. Bodø skal være europeisk kulturhovedstad i 2024, og byen er i stadig utvikling og forbereder seg til det store kulturåret. NŌUA ligger i Bodø sentrum og kun en kort spasertur fra buss-, tog- og fergeterminaler.

Galleriet er stengt mellom utstillinger for installasjon av neste utstilling. Vennligst følg NŌUA-arrangementskalenderen på nettsiden eller vår Facebook-side for å se åpningstider for arrangementer.

_

Omvisning
Kontakt oss (info@noua.no) for gratis omvisning i åpningstiden. Vi tilbyr også omvisninger for grupper utenom åpningstid - les mer her.

_

Tilgjengelighet
NŌUA-seminarrom er tilgjengelig for rullestolbrukere fra gatenivå, men har ikke tilrettelagt toalett. NŌUA utstillingslokale ligger i 2. etasje, og er dessverre kun tilgjengelig via trapp. Førerhunder er velkommen.

Vi streber etter å holde nettsiden og informasjonen vår tilgjengelig for alle, og tar gjerne imot forslag som kan forbedre informasjon og presentasjon av innhold.

Besøksadresse:​
NOUA
Storgata 56
8003 Bodø

Åpningstider utstillinger
Torsdag - søndag
12.00 - 16.00

Mandag - onsdag: stengt

Inngang:
Gratis inngang til alle utstillinger og foredrag