Kunstneromvisning i Sheung Yius utstilling

22.04.2023

Vitenskapelig instrument med grønn bakgrunn
Sheung Yiu

NOUA har gleden av å ønske velkommen til gratis kunstneromvisning i Sheung Yiu's utstilling 'The Poetics of Science' lørdag 22. april kl. 14.00 i NOUA visningsrom. 

Utstillingen ‘The Poetics of Science’ er en todelt visuell studie av vitenskapsformidling. Den første delen består av fotografier som dokumenterer en serie pseudovitenskapelige eksperimenter utført i fotostudioer. Modeller inviteres til å utføre et eksperiment for kameraet mens kunstneren «utfører» rollen som en vitenskapsmann som registrerer målingene. Den andre delen er en serie fotografier som studerer og tilegner seg vanlige visuelle mønster av vitenskapelige bilder, som sekvenser, piler og skalaer.

Les mer om utstillingen her. 

_

Sheung Yiu (HK/FI) er en Hong-Kong-født, visuell kunstner og skribent, basert i Helsingfors. Arbeidene hans er utstilt internasjonalt, sist i Guangzhou Image Triennial. Hans arbeid publisert i forskjellige online fotozines som ThisIsPaper, Der Greif, Lintroller og Wavepool. I 2017 vant han Grand Jury Prix på Wonder Foto Day og førstepremie i NTU International Photography Awards. 

Kunstneromvisning
Lørdag 22. april
Kl. 14.00 - 14.30

NOUA Visningsrom
Storgata 56, 2. etasje

Gratis inngang
Omvisningen holdes på engelsk.