Alexander Mourant (UK)

Kunstnerforedrag

01.03.2023

Portrett av kunstner Alexander Mourant.

I NOUA Prosjektrom presenterer NOUA norske og internasjonale kunstnere som jobber med fotografi, fotobøker og kamera kunst. Publikum får innsikt i kunstnerens tematikk, undersøkelser og arbeidsprosess gjennom skissebøker, testtrykk, teori og tekniske prøver. 

I forbindelse med utstilling i prosjektrom (1.-19 mars) holdes det et kunstnerforedrag med presentasjon av Alexander Mourants (UK) kunstnerskap. 

Servering av velkomstdrink i prosjektrommet. Muligheter for å kjøpe drikke under hele arrangementet. 

_

Alexander Mourant (UK) er den første kunstneren til NOUAs nye prosjektrom-serie. I prosjektrommet vil publikum møte Mourants kunstneriske undersøkelser og lære om prosessene bak hans kunstprosjekter. Mourants praksis er en dypt forankret undersøkelse av fotografi, tekst, performance og skulptur, og søker å avdekke en parallell mellom handling og teoretisk diskurs. 

Alexander Mourant er en kunstner, pedagog og skribent basert i London. Soloutstillinger inkluderer Aomori på The Old Truman Brewery og Unseen Amsterdam, sammen med gruppeutstillinger på Edel Assanti, Saatchi Gallery, Seen Fifteen Gallery, Peckham 24 og Photo50, London Art Fair. Han har blitt tildelt Free Range Award og ble nominert til Foam Paul Huf Award. 

Les mer om prosjektrom-presentasjonen her.

Onsdag 1. mars

18.00 - 19.00 
Prosjektrom Ung - møt kunstneren
(åpent for ungdom 13-25 år)
Les mer her

19.00 - 19.20
Omvisning i Prosjektrommet av kunster 

19.30 - 20.30
Artist talk i seminarrommet 

20.30 - 21.00
Mingling

Åpent for alle - gratis inngang. 

_

NOUA Prosjetrom (2. etasje)
NOUA Seminarrom (1. etasje)

Storgata 56, Bodø