Aurora Haaland Stenersen

Kunstnerforedrag

08.06.23

Aurora Haaland Stenersen
Aurora Haaland Stenersen

I NOUA Prosjektrom presenterer NOUA norske og internasjonale kunstnere som jobber med fotografi, fotobøker og kamera kunst. Publikum får innsikt i kunstnerens tematikk, undersøkelser og arbeidsprosess gjennom skissebøker, testtrykk, teori og tekniske prøver. 

I forbindelse med utstilling i prosjektrom (08. juni - 30. juli) holdes det en artist talk med presentasjon av Aurora Haalnad Stenersens kunstnerskap. 

Servering av velkomstdrink i prosjektrommet. 

_

Aurora Haaland Stenersen (1997, NO) er en fotograf og visuell historieforteller fra Henningsvær i Lofoten. Hun er for tiden basert i Haag, Nederland som student på The Royal Academy of Art, hvor hun tar en BA i fotografi, spesialisert i dokumentarfoto. I 2021 uteksaminerte hun fra Bilder Nordic School of Photography i Oslo. Samme år ga hun ut en selvpublisert fotobok Heimblind, og utdrag fra prosjektet ble stilt ut på Den 76. Nordnorske Kunstutstilling. Hun deltok i mentorprogrammet Emerging Nordic Talents av Atla x Atelier Noua i 2021, og i 2022 har hun stilt ut prosjektet Oss i Mellom i form av to utstillinger støttet av både fritt ord og kulturrådet. Hun mottok også Sparebank Nord-Norges talentstipend i 2022. 

Torsdag 8. juni

19.00 - 19.20
Omvisning i Prosjektrommet av kunster 

19.30 - 20.15
Artist talk i seminarrommet 

20.15 - 21.00
Mingling

Åpent for alle - gratis inngang. 

_

NOUA Prosjetrom (2. etasje)
NOUA Seminarrom (1. etasje)

Storgata 56, Bodø