EN / NO
Responsive knapp
Untitled-1
Tilbake

Torsdag 25.10.18
19.00 - 21.00
Å OPPDRA EN FOTOBOK
Rundt-bordet-samtale
Inngang : kr 80,-
Ungdom og studenter gratis inngang. 

Meld deg på arrangementet her

Samtale - Å oppdra en fotobok

Designer William Løwe Stormdal holder en rundt-bordet-presentasjon, ”Å oppdra en fotobok” - om fotobokens fysikalitet torsdag 25. oktober. En kveld om reisen fra idé til et levende produkt. Det kommer som regel helt ut av det blå, plutselig sitter man der med en idé i fanget – hva nå?

Igjennom denne presentasjonen viser designeren eksempler på bøker han har jobbet med, og en rekke fotobøker med et spesielt uttrykk og design vil være tilgjengelig.

Her får man førstehånds råd og innføring i prosessen rundt produksjon av kunstbøker, arbeid med trykksaker og måter å bryte rammer når man jobber med design.

Passer for alle som jobber med fotobøker, eller som ønsker å få inspirasjon til å prøve seg.

OBS - kun 15 plasser! Plasser kan bestilles i billettlinken. 
 

William Stormdal (f. 1994) er en Oslo-basert grafisk designer som jobber i Bleed Design Studio. Stormdal har en bachelor i grafisk design fra Westerdals og har vært praktikant hos Snøhetta. Hans arbeid har vunnet flere priser og anerkjennelse internasjonalt og hans arbeid har vært utstilt i en rekke gallerier og publikasjoner. Han er en av initiativtakerne bak Pseudonym Publishing, et forlag med fokus på titler der design, kunst og tekst interpolerer i kunstneriske prosjekter.